Diamond vagy Platinum pashmina kendő?

Szerző: Okt 23, 2012 Kategória: Alapvető információ | nincs kommentár

A pashmina kendők a kasmírtermékek ékkövei. Népszerűségük főleg az elmúlt években kezdett növekedni, ami néhányak szerint a Hollywood-i befolyásnak tudható be – a tengerentúlon nagy népszerűségnek örvend az olyan hírességek körében, mint például Nicole Kidman és
Angelina Jolie.

Internetes üzletünkben többek közt a pashmina kendők két alaptípusát kínáljuk – Diamond és Platinum. A kettő közötti különbség az összetevőkben rejlik.

A Diamond kendő csakis 100% kasmírból készül, míg a Platinum kendő különféle okokból selyemmel van vegyítve, 70% kasmír és 30% selyem arányban.

A Diamond kollekció pashmina kendői minden különleges alkalomra felvehetőek. Telt színek és elegancia jellemzi őket. A 100% kasmír összetétel egy igazi „gyémánttá“ teszi a kendőket a kasmírkendők között. Ez egy nagyon erős kendő, melynek súlya 103g/m2, s mégis könnyedség és puhaság érzetét kelti. Ahogy a többi termék, a Diamond pashmina kendők is a legpuhább kasmírfonalakból készülnek, rostjaik átmérője nagyjából 15 mikron.

73 különböző színben kínáljuk őket, többségük raktáron van, így 3-5 munkanap alatt le tudjuk szállítani. A klasszikus méretű kendő 201×71 cm, ára 139,90 €.

A speciális méretű kendőért, 204×92 cm felárat kell fizetni, megrendelésre varrják, kiszállítása éppezért 3-4 hétig is eltarthat. Ára 210,90 €.

A Platinum pashmina kendők ára gazdaságosabb. Ez azonban nem azt jelenti, hogy rosszabb minőségűek. A selyemmel való vegyítés még intenzívebb puhaságot és legfőkébb fényt ad a kendőnek. Ezeket a kendőket is többtucat színben kínáljuk. Néhány nagyon modern mintázatú.
A “Pashmina 2 tons” pedig kétszínű. Az egyik oldala puha kasmírból, a másik lágy selyemből készült. A sál elő-és hátoldala különböző színű.

A Platinum tipusú pashmina kendő szintén különleges alkalmakra való, de az aktív pihenéssel töltött pillanatokra is kiváló.

Kommentár hozzáadása

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *