Hol vásároljak pashmina kendőt?

Szerző: Okt 23, 2012 Kategória: Hol vásárolható | nincs kommentár

Úgy döntött, vásárol egy pashmina kendőt? Manapság a piacon sajnos rengeteg eladó van, akik hamisítványokat árulnak. Gyakran „100% kasmír“ vagy „70% kasmír, 30% selyem“ megjelöléssel – az igazság azonban messze áll ettől. Néha a „100 % pashmina“ megnevezéssel próbálják megkerülni a törvényeket – ez azonban ostobaság, mivel a „pashmina“ mint önálló természetes textília nem létezik, ugyanis kasmírrostokból gyártják őket.

Hol vásárolható akkor valódi pashmina kendő? Bár rendes üzletekben is megtalálhatók, választékuk nagyon gyönge, kevés színnel és kevés rendelkezésre álló darabbal. Az interneten sokkal nagyobb a választék.

A Mahogany.hu internetes üzletet működtetjük, Nepál egyik legnagyobb kasmírgyártójának kizárólagos képviselete vagyunk,  mely kasmírtermékeket adhat el Közép-Európában. Ennek köszönhetően kedvező árakat és hatalmas választékot tudunk nyújtani.

Pashmina kendőink többtucat színben kaphatók, túlnyomó többségük raktáron van és csomagszállító szolgálattal általában a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kiszállítjuk.
Az internetes üzletek hátránya a rendes üzletekkel szemben – nem tudja a terméket vásárlás előtt megtapogatni. Ha Ön azonban nem elégedett, nálunk nem okoz gondot, ha visszküldi a terméket, vagy ha be szeretné cserélni egy másikra.

A gyanús ajánlatokat inkább nagy ívben kerülje el. Főleg az utóbbi időben (leggyakrabban az akciós portálokon) nevetséges árakon kínálnak pashmina kendőket – például 10 euroért.
Ez azonban azt bizonyítja, hogy az eladó félrevezeti Önt és a termék biztosan nem 70%, és méginkább nem 100% kasmírból készült.

Már maguk az ázsiai gyárak is durván 100 USD dollárért  vásárolják a nyers kasmír kilóját a kasmírbegyűjtőktől. Ezért egyszerűen képtelenség, hogy egy pashmina kendőt ennyire olcsón kínáljanak. Általában 70 euronál kezdődik a pashmina kendő ára.

Internetes üzletünkben kétféle pashmina kendőt kínálunk:  a “Diamond” pashmina kendők 100% kasmírból készültek. Elegancia és gyönyörű, telt színek jellemzik.

A “Platinum” pashmina kendők a két legluxusosabb természetes szövet legjobb tulajdonságait ötvözik, ugyanis 70% kasmírból és  30% selyemből készülnek. Puhák, vékonyak és eszméletlenül kényelmesek, érintésük gyengéd.

Bármilyen pashmina kendő mellett döntsön is, vigyázzon az eladókkal és kerülje a nagyon gyanús ajánlatokat.

Kommentár hozzáadása

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *