Pashmina kendők az interneten

Szerző: Okt 23, 2012 Kategória: Hol vásárolható | nincs kommentár

Talán már próbált pashmina kendőt vásárolni egy klasszikus „cseréptetős“ üzletben. Ezesetben biztosan észrevette, mennyire korlátozott a kínálat. A klasszikus üzletek sajnos nagyon kevés pashmina kendőt kínálnak, ráadásul színválasztékuk is rendkívül korlátozott.

Ez a pashmina kendők keresletének is betudható, mely nálunk nagyon alacsony, mivel a kasmírról és kasmírtermékről való ismereteink nem annyira kiterjedtek.Fontos a kendők ára is, mely egy átlagos ember számára eléggé magas, ezért jelentősen szűkül célvásárlóink köre. Egy átlagos kisvállalkozó sem engedheti meg magának, hogy többtucat vagy akár többszáz drága pashmina kendőt tartson üzletében.

Napjainkban talán épp ezért a legalkalmasabb hely pashmina kendők vásárlására az internet.

Az internetes vásárlás hatalmas növekedést mutat, ezért már nem gond ma megrendelni egy Nepálban kézzel készített kendőt és pár nap múlva a magunkénak tudni.

A Mahogany.hu internetes üzletet működtetjük és kínálatunkban a legminőségibb pashmina kendőket találja, melyek vagy 100% kasmírból vagy 70% kasmír  és 30% selyem keverékéből készültek. Széles kínálatunk különféle tipusokból és főleg különböző színekből áll – összesen
100 színből választhat, a termékek többsége pedig raktáron van, tehát csomagküldő szolgálattal
3-5 munkanap alatt házhozszállítjuk Önnek.

Az utóbbi időben rengeteg „hamis“ pashmina kendő árus jelent meg a piacon, akik a kendőket különféle akril-és szintetikus anyagokból gyártják és kasmírként árusítják.

Ha nálunk vásárol, ilyesmitől nem kell tartania. Egyenesen Nepál legnagyobb gyártójaival működünk együtt, ahol a legminőségibb kasmírrostok kerülnek feldolgozásra, melyeket mindenféle közvetítő kihagyásával szállítanak le nekünk – elkerülve ezzel a termék drágulását és így a legversenyképesebb áron tudjuk Önnek kínálni a pashmina kendőket.

Az emberek többsége azonban nagy hátránynak tartja azt a tényt az interneten történő vásárláskor, hogy előzetesen nem tapinthatja meg az anyagot.

Százszázalékosan bízunk termékeinkben – éppezért nem jelent gondot, hogy amennyiben nincs megelégedve a termékkel, visszaküldheti azt.

Kommentár hozzáadása

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *